Home » Bevallen » Na de bevalling

Na de bevalling

Bevallen en Opstaan

Je kindje is geboren! Van harte gefeliciteerd. Hopelijk is het een voorspoedige bevalling geweest, is je kindje gezond en kun je nu volop genieten van je kraamtijd.

Naast dat genieten is het ook belangrijk aandacht aan jezelf te besteden. Je hebt immers een topprestatie geleverd, waar je lichaam echt van moet herstellen.

Wist je dat...


Na de bevalling en Gravitamon

Ze zeggen wel eens dat je 9 maanden zwanger bent, maar ook 9 maanden nodig hebt om te ontzwangeren. Je lichaam heeft immers tijd nodig om te herstellen van de topprestatie die het geleverd heeft!

En die tijd wordt je vaak amper gegund: je baby zorgt voor nachtelijke overuren en overdag regeren de voedingstijden. Van luieren in je verlof komt niets met al die luiers die verschoond moeten worden. En na 3 maanden zitten je baas en je collega's alweer met smart te wachten op jouw terugkomst.

Kortom: Gravitamon helpt je mee om deze mooie, maar o zo drukke tijd zo goed mogelijk door te komen. De vitamines en mineralen geven je de juiste aanvulling die je na je zwangerschap nodig kan hebben als je borstvoeding geeft. Maak dus gerust je aangebroken verpakking Gravitamon op.